Sustinatori

Prin eforturile depuse de Fundatia Culturala „Nicolae Mantu” si Asociatia Absolventilor Facultatii de Mecanica din Galati, proiectul „Tabara de sculptura in metal Galati, Editia a VII-a” a mobilizat in mod exemplar mediul de afaceri din Galati si comunitatea artistica.

Firme de stat sau private au contribuit cu mare deschidere in organizarea santierelor de lucru, sponsorizarea cu materiale, echipamente si consumabile necesare desfasurarii actului de creatie, iar reputati artisti, experti, specialisti si tehnicieni au lucrat impreuna, imbinand arta cu tehnica prelucrarii metalului – experiente unice care au imbogatit cunostintele tuturor celor implicati direct.

Unii dintre acesti sustinatori au dorit sa ramana anonimi, iar pe altii ii enumeram mai jos. Tuturor, in egala masura, multumiri si aprecieri calduroase pentru contributia pe care si-au adus-o la succesul Editiei a VII-a a Taberei de sculptura in metal Galati!

ArcelorMittal

ArcelorMittal Galati

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgica si miniera din lume, fiind prezenta in peste 60 de tari. ArcelorMittal este lider pe toate pietele internationale principale ale industriei siderurgice, incluzand sectorul auto, de constructii, de electrocasnice si de ambalare, avand centre de dezvoltare si cercetare si tehnologii remarcabile, precum si stocuri considerabile de materii prime si retele de distributie foarte bune.

Website: http://galati.arcelormittal.com

Criomec

Criomec SA

Website: http://www.criomecsa.ro/brief.php

DAMEN

DAMEN

Website: http://www.damen.ro

Menarom

Menarom PEC

Website: http://www.menarom.ro

Lemland

Lemland

Firma LEMLAND a fost infiintata in anul 2003 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind si completand treptat o gama de servicii si produse in domeniul constructiilor industriale si civile. Mai precis activitatile societatii noastre constau in: constructii si amenajari spatii industriale si de loc, confectii metalice, instalatii, uzinari piese metalice, prelucrare lemn, servicii de curatenie industriala si civila.

APG

Administrarea Pietelor Agroalimentare S.A. Galati

Prima atestare ca “Piata permanenta a targului” situata in apropierea locului denumit si in prezent “Piata Veche” este din secolul al XVII-lea. De-a lungul secolelor activitatea de comercializare a legumelor, fructelor, pestelui, articolelor mestesugaresti s-a dezvoltat in diverse zone si cartiere cum ar fi: Piata Rizer, Piata Moruzzi si mai tarziu in toate cartierele mari ale municipiului Galati.

Website: www.piete-galati.ro

Universitatea Dunarea de jos din Galati

Universitatea „Dunarea de Jos” Galati

Website: www.ugal.ro

happy

Doresti organizarea Taberelor de Sculptura in Metal, pe viitor ?

Doneaza